Billedet på sidehoved

Højmark Skole
            - Skolen, hvor børn trives og lærer

Billedet på sidehoved

Skolestart 2018                                      

 

På Højmark Skole glæder vi os til at tage i mod dit barn. Højmark Skole er altid åben for interesserede, som gerne vil se og høre, hvilke muligheder vi kan tilbyde som en trivselsorienteret skole, der sætter fokus på faglighed, udeliv, sundhed og bevægelse

Er dit barn født i 2013, skal det derfor begynde i 0. klasse i 2019. Det samme gælder, hvis dit barn er skolegangsudsat og født i 2012, og vi glæder os rigtig meget til at tage imod dit barn.

For mange børn er det en stor dag at komme op på skolen og "melde sig ind" - så selvom I måske allerede har meldt jer ind på skolen digitalt, håber vi, at I har lyst til at komme forbi skolen, og høre, hvad vi kan tilbyde dig og dit/dine barn/børn. 
Bor I uden for skolens distrikt, og ønsker I at modtage informationer fra Højmark Skole om skolestart, så send os en mail eller ring for en aftale med Helhedsleder Anders Rosholm eller børnehaveleder Pia Bak. 

Derudover er der masser af information at hente her på hjemmesiden.
 

Indskrivning for skoleåret 2018/2019 foregår digitalt og starter midt i november

Du kan indskrive dit barn til skolegang (og SFO) elektronisk via borger.dk fra midten af november 2018 til starten af januar 2019.
Læs mere om indskrivning på borger.dk

 

Seks år, men ikke helt parat til skole?

Er du i tvivl, om dit barn er parat til at starte i skole, skal du tale med dit barns dagtilbud. Du kan derefter ansøge distriktsskolen om at få udsat dit barns skolegang i ét år, når det er begrundet i dit barns udvikling. Skolegangsudsættelse skal søges digitalt i indskrivningsperioden (se afsnittet ovenfor).