Webmaster eller hjemmesidebestyrer på Højmark Skole og Børnehus hjemmeside er:

Anders Rosholm - e-mail: [email protected] og

Anne-Marie Meller – email: [email protected]

Højmark skole og børnehus tilstræber en løbende revidering af hjemmesiden, og skulle der være spørgsmål til siden, kan de stiles til Anders Rosholm eller Anne-Marie Meller på ovenstående mailadresser.

Hjemmesiden er opdateret juli 2016.

Vi anvender billeder på hjemmesiden, der viser hverdagen i skolen og i børnehuset, og i forhold til disse billeder går vi ud fra datatilsynets regler for brug af billeder på Internettet. Se disse regler herunder:

Hvilke billeder må man offentliggøre på nettet?

Når man offentliggør et foto på nettet af en genkendelig person, betragtes det som en elektronisk behandling af personoplysninger. Det gælder også selv om der ikke er anført noget navn ved fotoet.

Persondataloven gælder også for offentliggørelse af billeder. Der kræves som hovedregel samtykke og Datatilsynet har nedskrevet retningslinier for dette.

Datatilsynet skelner mellem situationsbilleder og portrætbilleder:

Situationsbilleder

De billeder der som udgangspunkt kan offentliggøres uden samtykke kaldes harmløse og er eksempelvis

De gælder dog ikke hvis billederne f.eks. viser genkendelige personer i intime situationer.

Situationsbilleder der ikke kan offentliggøres uden samtykke kan være

Portrætbilleder

Som udgangspunkt kræver det et samtykke at offentliggøre portrætbilleder på internet. Væsentlige hensyn til ytringsfriheden har fået Datatilsynet til i nogle tilfælde at sige god for billeder, der er sat på nettet uden samtykke.

Medier der hører under medieansvarsloven har andre regler for offentliggørelse af billeder på nettet. Læs mere under emnet fotografering og billeder.