Gitte Spangsberg den 01-07-2014
    Skolens kontor er lukket fra fredag den 4. juli til mandag den 4. august.

Første skoledag er mandag den 11. august. Alle elever møder ind kl. 8.15.

God sommer.
    Anne-Marie Meller den 25-06-2014
    Sommerferielæsning

Det er vigtigt, at alle eleverne får læst noget i løbet af sommerferien, så de kan bevare deres læsehastighed m.m.

Skolebiblioteket har en konkurrence, man kan deltage i. Der er præmier til en elev fra 0. - 3. klasse og til en fra 4. - 6. klasse  - se vedhæftede fil. (Kommende klasser) Aflevér sedlen på skolebiblioteket senest 18. august.

Bibliotekerne i Ringkøbing/Skjern har et par stykker, man kan deltage i.

1. Sommerlæselyst - fra 20. juni til 22. august for de elever, der går i 1. - 5. klasse på nuværende tidspunkt. Læs 3 bøger og udfyld en "stemmeseddel" på biblioteket eller i bogbussen. Sedlen kan også hentes her.

2. Sommerbogen - Læs 3 bøger og fortæl om dem på Palles gavebod - kræver man opretter sig som bruger - gå ind på pallesgavebod.dk - find den bog, man lige har læst, skriv en anmeldelse og gentag det med mindst 3 bøger. Man kan derefter udskrive et bevis, som man kan aflevere på bibliotektet og dermed også være med i Sommerlæselystkonkurrencen.

Læs mere om begge konkurrencer på riskbib.dk

God sommer til alle
    Anne-Marie