Indlejret objekt

Tandlægebesøg i Ringkøbing for 6. klasse · 6A
  • Anne-Marie Meller den 04-02-2016
    Gode gerninger

Igen i år har eleverne haft travlt. Jeg har lige været inde på Ringkøbing Bibliotek og aflevere en posefuld gode gerninger. Til sammen har eleverne og børnene fra Børnehuset samt dagplejen v. Jette Meyer knoklet og lavet 1915 gode gerninger, hvilket svarer til, at Legofonden må ryste op med 47.875  kr.

Det er rigtig flot gået. Den klasse, der nåede at lave flest gode gerninger er 6. klasse. De står for de 749.

Tusind tak for indsatsen fra jer alle sammen. Jeg er meget stolt af vores indsats.

De kærligste hilsner
    Anne-Marie

Anders Rosholm Hansen den 09-12-2015

Kære forældre!

Skoleindskrivning

Til alle jer der har børn, der står overfor at skulle begynde i skole i 2016.
    Vi vil meget gerne inviterer jer til åbent hus på skolen torsdag d. 7. januar kl. 17.00 - 19.00
    Vi vil i forbindelse med det åbne hus give en rundvisning på skolen og fortælle om, hvad vi er for et sted, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål, ligesom vi byder på en kop kaffe, te, vand og en kage eller noget frugt.
    Vi glæder os til at se jer.
    Der er ingen tilmelding, I kommer bare.
    Selve indskrivningen foregår som beskrevet herunder. Se også kommunens hjemmeside på www.rksk.dk, da teksten er kopieret derfra.
    MVH
    Anders Rosholm Hansen

Indskriv jeres barn til skolestart og find information om frit skolevalg og skoledistrikter.
    Hver skole har sit eget distrikt og børn, der bor i dette distrikt, har ret til at blive indskrevet i distriktsskolen. Folkeskoleloven giver dog mulighed for, at man kan vælge en anden skole end distriktsskolen – frit skolevalg.

Skolerne i Ringkøbing-Skjern Kommune har digital skoleindskrivning for kommende 0. klasser i perioden 25.01.16 - 08.02.16. Hvis dit barn skal gå i en friskole, bedes du også indberette det på digital skoleindskrivning.

Hvis dit barn er født i 2010 eller er fra 2009 og ikke allerede er startet i 0. klasse vil du få en personlig indbydelse fra skolen i dit skoledistrikt.

Modtager du ikke en indbydelse er det vigtigt, at du selv kontakter distriktskolen eller Ringkøbing-Skjern Kommune, Dagtilbud og Undervisning, Dyrvigsvej 9, 6920 Videbæk, telefon 7873 5169.

I forbindelse med den digitale skoleindskrivning til 0. klasse skal der også ske indskrivning til skolefritidsordning eller børnehus, hvis dette ønskes.

Vær opmærksom på, at hvis du indskriver dit barn på en anden skole end distriktskolen, kan du ikke indskrive til SFO på denne skole, det skal du gøre via digital pladsanvisning.

Skoleudsættelse
    Det er muligt at søge om skoleudsættelse for dit barn.