- Skolen, hvor børn trives og lærer

Vores værdier: Faglighed | Udeliv | Sundhed | Bevægelse

Billeder fra hverdagen

Indlejret objekt

Nyt vedr. personale

Kære elever og forældre!

Her i sommerferien har vi haft slået en stilling op, efter at Bente valgte at blive selvstændig.

Vi har haft en meget positiv respons med 38 ansøgere, så der har været god interesse for skolen.

Vi har i forældrebestyrelsen afholdt ansættelsessamtaler i ferien, så vi kunne have en ny lærer hurtigst muligt.

Det er lykkedes. Valget faldt på Vicky Sørensen, der har erfaringer både som lærer, fordragsholder, formidler, lærerbogsforfatter, mv.. Hun er 36 år. Hun er bor på en landejendom med sin mand og søn i Arnborg.

Vi glæder os til at præsentere hende for jer til 1. skoledag.

Da hun jo ikke har haft mulighed for at forberede det nye skoleår, har vi aftalt, at hun bruger den første tid i august på forberedelse, mens Mia er vikar i skemaet, med udgangspunkt i Bentes månedsplan for august.

Tag godt imod hendesmiley